
1. Kyllingebryst: Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingefileterne i en bradepande; dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen i 20-25 minutter.
2. Spinatsalat: Skyl og tør babyspinaten. Snit rødkål helt fint, gerne på et mandolinjern. Skyl grønkålen, rib den, og hak den fint. Pil rødløget, og snit det fint, gerne på et mandolinjern. Bland spinat, rødkål, grønkål og rødløg i en skål. Rør eddike, sojasauce, honning og limesaft sammen i en lille skål, og vend dressingen i salaten (gem 1 spsk. til nødderne). Skær syltet ingefær i mindre stykker, og steg dem med 1 spsk. af sojadressingen og cashewnødder på en pande, til nødderne tager lidt farve. Fordel syltet ingefær og cashewnødderne over salaten. Skær kyllingefileterne i skiver, drys dem med salt, og servér salat og kylling i en skål.
TIP: Udelad evt. den syltede ingefær og brug i stedet lidt flere nødder
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Svinemørbrad med ovnbagte butternutsquash og grønkålssalat - Få opskriften her
Tirsdag: Tomatsuppe med selleri, butterbeans og croutoner - Få opskriften her
Onsdag: Savojkåls-wraps med laks og edamamebønner - Få opskriften her
Torsdag: Ribeye med sellerirøsti og blomkålssalat - Få opskriften her