
Opgradér dine fiskefrikadeller med ingefær og sambal oelek, og oplev, hvordan de får en helt ny og spændende smag.
Agurkesalat:
Fiskefrikadeller:
Tilbehør:
1. Fiskefars: Tjek at din fisk lugter friskt og er fri for ben og skind. Når fiskekødet røres sejt med salt, binder det væske bedre, hvilket gør dine fiskefrikadeller saftige og lækre.
2. Formning: Den nemmeste måde at forme pæne fiskefrikadeller er ved at bruge en stor spiseske og din håndflade. Dyp skeen i koldt vand mellem hver frikadelle.
3. Stegning: Fiskefrikadellerne skal steges ved middelvarme på en sliplet pande i en blanding af smør og smagsneutral olie. Det er vigtigt ikke at vende fiskefrikadellerne, før de har fået en stegeskorpe på bunden. Hvis man gør det for tidligt, falder de lettere fra hinanden.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.