Aftensmad

Victoria Bars med fennikelsalat

af Julie Hey 18. juli 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Fisken er pyntet med spiselige blomster – her er det ramsløg – men du kan også bruge friske krydderurter i stedet.

Fisken er pyntet med spiselige blomster - her er det ramsløg - men du kan også bruge friske krydderurter i stedet.Victoria Bars med fennikelsalatTid: 25 min.Ingredienser

600 g Victoria BarsSalt, kværnet peber100 g rucola12 cherrytomater1 fed hvidløg2 fennikler2 spsk smør2 spsk kapers3 spsk hvidvin eller Martini

Fremgangsmåde

Skær fisken i 4 stykker og drys med kværnet peber.Skyl salaten grundigt, nip enderne af og lad den dryppe af.Skyl tomaterne og skær dem i kvarte.Pil hvidløget og hak det fint.Skær top og bund af fenniklerne og skær dem i papirtynde skiver evt. på en skæreplade eller mandolin.Steg fisken i smør på panden i ca. 4 min. på hver side, til den er gennemstegt. Hold fisken varm, mens salaten tilberedes:Rist hvidløg let på samme pande, uden at det tager farve. Tilsæt fennikelskiverne og hvidvin, og lad vinen fordampe.Kom tomater og kapers på panden og vend det forsigtigt sammen.Tag panden fra varmen, tilsæt salaten og anret den lune fennikelsalat på stegt Victoria Bars.Her får du 5 lækre fiskeretter med tuntartar, laks, kammuslinger, Victoria Bars og sprødstegte rejer - velbekomme!

Cremet tuntatar Kammuslingermed hindbær Lakserosermed røgcreme Victoria Barsmed fennikelsalat Sprødstegte rejermed avocadosalsa

Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

Beige skål m. fugl- PIP collectionDKK 149,00 Lyseblåt krus med fugle- PIP collectionDKK 69,00 Pink låg til tekop- PIP collectionDKK 39,00