

Vegetar-enchiladas
3. april 2012Vegetar-enchiladas
Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker tex-mex. Her en vege-version af min top favorit enchiladas.
Opskriften er til 2 personer
DET SKAL DU BRUGE300 g hvide bønner, udblødt natten over1 laurbærblad
ENDVIDERE200 g søde kartofler150 g bagekartoffelolivenolie2 fed hvidløg i tynde skiver150 g små tomater, halverede1 spsk. knust spidskommensaft af 1 limefrugtsalt½ bundt koriander, hakket4 tortillaer, gerne grove
TOPPING:125 g frisk mozzarella i skiver1 grøn chilipeber i tynde skiver½ bundt koriander,groftplukket
TILBEHØR½ icebergsalat, strimletlidt limesaftgod salsa
PRØV OGSÅ: Black beans-enchiladas med majssalat
Opskrift - sådan laver du vegetar-enchiladas
1. Skyl bønnerne, og kog dem i 40-50 minutter i usaltet vand tilsat et laurbærblad. Skrub imens begge slags kartofler, og skær dem i mundrette terninger. Rist dem møre i ca. 10 minutter i olivenolie på en varm pande. Kom hvidløg, knap halvdelen af de kogte bønner (OBS: Gem resten af bønnerne og kogevandet til fredag!) og tomaterne ved, og lad det stege i yderligere 5 minutter, til kartofler og tomater er let smattede. Smag til med spidskommen, limesaft, salt og koriander. Kom fyldet i tortillaerne; rul dem sammen, læg dem i et ovnfast fad, og top med ost. Gratinér dem i en 200° varm ovn i ca. 10 minutter, evt. med grill.
2. Servér straks toppet med chili og koriander, og med salat vendt med lime og salsa til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs også
