Aftensmad

Varm oksekødssalat med grillede svampe

af Louisa Lorang 2. august 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er varm oksekødssalat med grillede svampe. Få opskriften her

Jeg spiser denne salat uden tilbehør. Men synes du, der mangler noget, kan du servere quinoa, ris eller brød til.

1 dl soja¼ dl sukker½ dl limesaft1 rødløg i tynde både

ENDVIDERE:2 gode bøffer6 portobellosvampelidt olie til stegning2 håndfulde koriander2 hjertesalater

Rør dressingen sammen. Vend rødløgene i. Pensl bøffer og svampe med lidt olie, og gril begge dele på en varm grill eller grillpande. Husk, at jord og råt kød skal holdes adskilt.Skær begge dele i skiver, og kom varme svampe og kød i dressingen. Vend koriander i, og servér straks oven på plukkede salatblade.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER