Aftensmad

Tomattærte

af Louisa Lorang 19. april 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er en lækker tomattærte. Få opskriften her

TOMATTÆRTE

1 rulle butterdej (250 g)lidt olie til formen1 rødløg i tynde skiver1 bananskalotteløg i tynde skiver500 g små tomater i grove stykker1 spsk. hakket rosmarinsalt og peber

ENDVIDERE:3 spsk. drænet yoghurt 10 %1 æg1 spsk. grov sennep50 g fintrevet parmesan100 g rucolalidt olie og eddike

Læg butterdejen i en smurt, 21 cm stor form. Bag dejen ved 200° i 5-10 minutter. Vend rødløg, skalotteløg, tomater og rosmarin sammen, og krydr med salt og peber.Pisk yoghurten med æg og sennep, og fyld massen i tærteformen. Kom tomatblandingen på, og top med parmesan. Bag tærten ved 200° i 40 minutter, eller til dejen er gennembagt.Servér den varme tærte med rucola vendt med lidt olie og eddike.

Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten her

RELEVANTE LINKS

FEMINA madplan
FEMINA madplan
FEMINA madplan
FEMINA madplan