Aftensmad

Tex-mex-kålsalat med laks

af Louisa Lorang 10. november 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er tex-mex-kålsalat med laks. Få opskriften her

300 g laks uden skind og benlidt olie til stegningsaltsaft af 2 limefrugterca. 1 tsk. sukker2 spsk. olivenolie2 avokadoer skåret i terninger½ lille rødkålsalt1 bundt koriander, plukket2 spsk. syltede jalapeño-chilier i skiver TILBEHØR:grove, lune tortillaerlimebådeevt. cremefraicheSkær laksen i grove terninger, og steg den i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. Rør limesaften med sukker og olivenolie. Smag til, og tilsæt evt. mere sukker.Dryp en smule af dressingen over avokadoerne, så de ikke bliver brune.Snit kålen helt fint; vend den med resten af dressingen, og smag til med salt.Kom koriander og jalapeñoer i kålsalaten, og anret det på to store tallerkener. Top med laks. Servér straks med lune tortillaer, limebåde og evt. cremefraiche.Opskriften er til 2 personer.TIP: Ekstra tortillaer kan frysesFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER