Aftensmad

Temaki med fangst

af Julie Hey 19. maj 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Sushi: Temaki er godt at lave til sushi begyndere, eller hvis det skal gå lidt hurtigt

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 grønne asparges
  • 2 forårsløg
  • ½ håndfuld kogte sushiris
  • 25 g rå laks
  • ½ tangplade

Hæld kogende vand over de rensede asparges og forårsløg. Skyl dem under koldt vand og halvér forårsløgene på langs. Læg ris, asparges, forårsløg og rå laks på den ene halvdel af tangpladen og rul den sammen som et kræmmerhus. Du kan variere fyldet og toppe evt. med lakserogn, dressing og friske krydderurter - alt det, du kan lide og som appellerer til dine sanser.

Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.  

 

Sushiris

Temaki med fangst

Nigiri og Sashimi

Tempurarejer

Inside-out tunrulle

Californiadeluxe rulle

Røget lakserulle

Rap and i rispapir

Edamame-bønner

Gari - syltet ingefær