Aftensmad

Sweet love

af Lone Kjær 11. januar 2010
Foto: Henrik Freek Christensen
Min version af brændende kærlighed med søde kartofler, vendt med græsk yoghurt. På toppen en salsa af bacon, løg, fennikel og gulerod.

Til 4 personer750 g kartofler750 g søde kartofler2 dl græsk yoghurt 10%Salt og peber Salsa: 2 rødløg1 fennikel2 gulerødder150 g røget bacon i tern1 lille håndfuld bred-bladet persille 1. Skræl alle kartoflerne, skær dem i grove terninger og kog dem møre under låg i usaltet vand.

2. Hak imens de pillede løg og fennikel og skær de skrællede gulerødder i små terninger.

3. Steg baconen i ca. 3 min. på en tør slip-let pande. Den må ikke være helt sprød. Tilsæt fennikel og gulerødder og steg i ca. 3 min. Tilsæt hakket persille.

4. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem og vend skødesløst mosen med græsk yoghurt. Smag til med salt og peber og server med salsa.

Energi pr. person: 530 kcal. Protein 13%, kulhydrat 57%, fedt 30%

Prøv også:

Tandoori kartoffelchips

Kartoffelpandekager med kylling

Kartoffelsuppe med bacon og chiliristede sesamfrø

Janssons fristelser

Små kartoffelpandekager