Aftensmad

Squashsuppe med ristede kammuslinger

af Louisa Lorang 7. juni 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er squashsuppe med ristede kammuslinger. Få opskriften her

Smut mandlerne ved at lægge dem i kogende vand og "smutte" skindet af dem.1 lille løg, hakket2 fed hvidløg, hakkedeolivenolie1 squash, revet8 dl grøntsagsbouillon20 mandler, smuttedesalt og peberENDVIDERE:6-8 kammuslingerlidt olie til stegning½ squash i små terningercitronsaftTILBEHØR:groft brødSautér løg og hvidløg i olie i en varm gryde. Kom revet squash ved, og lad den sautere med kort. Ingen af delene skal tage farve. Tilsæt bouillon og mandler, og lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter. Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.Fjern imens den lille muskel på siden af kammuslingerne, og kassér den. Dup muslingerne tørre med køkkenrulle, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Kom små squashterninger i suppen, og lad dem varme med i 1-2 minutter. Servér straks suppen toppet med kammuslinger. Giv groft brød til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER