

Spareribs med blomkålscouscous
5. maj 2015TID: CA. 50 MIN.
Ingredienser:
4 store spareribs
1 lille blomkål
1 lille bdt. bredbladet persille
1 håndfuld mandler
1 økocitron
Olivenolie
Salt, peber
Ca. ½ dl barbecuesauce
250 g creme fraiche 18%
eller skyr
½ bdt kørvel
Fremgangsmåde:
Kog spareribs-stykkerne i 25 min.
Del blomkål i små buketter og skær stokken i tynde skiver.
Blend blomkålen helt fint i en foodprocessor eller riv det på et rivejern.
Pluk blade inkl. tynde stilke af persillekvistene og kør også dem i foodprocessoren og kom i en skål sammen med blomkålen.
Hak også mandlerne fint i foodprocessoren.
Riv skallen og pres saften af citronen og vend med det øvrige i skålen sammen med 2-3 spsk olie. Smag til med salt og peber.
Pensl spareribs med olie, og steg dem under ovnens grillelement i 3-4 min. på hver side. Pensl med barbecuesauce og giv dem 1-1½ min. mere.
Bland creme fraiche og hakket kørvel og smag til med salt og peber.
Server til de grillede spareribs med blomkålstilbehøret.
Læs også
