Aftensmad

Salat med røget makrel

af Louisa Lorang 16. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er salat med røget makrel. Få opskriften her

2 spsk. dijonsennep2 spsk. æbleeddike1 spsk. flydende honning4 spsk. olivenoliesalt og peber1 frisésalat100 g mangoldsalat200 g grønne bønner, dampede1 røget makrel, plukket3 kogte æg i kvarter1 bundt purløg, hakket1 bundt radiser i skiverRør sennep, eddike, honning og olie sammen, og smag dressingen til med salt og peber. Pluk friseen. Brug den fine, lysegrønne midte, og skyl den grundigt i koldt vand sammen med mangold. Slyng salaterne, eller tør dem i et viskestykke.Vend salater og bønner med lidt af dressingen, og anret salaten med makrel, æg, purløg og radiser. Servér straks med resten af dressingen og groft brød til. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER