Aftensmad

Salat med grønne bønner

af Louise Dandanell Ørsted 22. september 2009
Tid: 25 min.300 g grønne bønner50 g valnødderMayonnaise:2 pasteuriserede æggeblommer4 spsk olie1 spsk sennepCitronsaftSalt og peberNip bønnerne, og

Tid: 25 min.300 g grønne bønner50 g valnødderMayonnaise:2 pasteuriserede æggeblommer4 spsk olie1 spsk sennepCitronsaftSalt og peberNip bønnerne, og kog dem i letsaltet kogende vand i 5 min.Afkøl dem under rindende koldt vand, og dup dem tørre.Kom æggeblommerne i et højt blenderglas med sennep, og start blenderen.Hæld olien i i en tynd stråle, til mayonnaisen har fået passende konsistens.Smag til med citronsaft, salt og peber.Vend bønnerne i mayonnaisen, og drys med valnødder.

Prøv flere opskrifter her