Aftensmad

Salat med citronsyltede agurker og laks

af Louisa Lorang 11. april 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er salat med citronsyltede agurker og laks. Få opskriften her

1 agurk2 tsk. salt4 spsk. citronsaft1 spsk. flydende honning2 spsk. olivenolie200 g blandet salat1 bundt dild, plukketsalt og peber200 g varmrøget laks3 kogte ægTILBEHØR:ristet rugbrødSkær agurken i tynde skiver, uden at de bliver papirtynde. Kom dem i en si; drys med salt, og lad dem trække i 10 minutter. Rør imens citronsaft, honning og olivenolie sammen. Tryk forsigtigt så meget væde som muligt af agurkerne, og vend dem med dressingen.Vend salat og dild sammen, og vend agurker og dressing i salaten. Smag til med salt og peber, og anret salaten på et stort fad. Top med stykker af røget laks og halve æg. Servér straks med rugbrød til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER