Aftensmad

Salat med avokado, grapefrugt og kylling

af Louisa Lorang 27. september 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er salat med avokado, grapefrugt og kylling. Få opskriften her

Super frisk og let bitter salat, der kan spises med brød til eller måske som et lidt lettere måltid, bare som den er.

2 kyllingebrysterolie til stegningsalt½ radicchiosalat, plukket1 hjertesalat, plukket1 pink grapefrugt i skiver1 avokado i skiver1 tsk. dijonsennep1 spsk. flydende honning3 spsk. hvidvinseddike3 spsk. olivenolie3 spsk. sesamfrøsaltevt. groft brød

Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr dem med salt, lad dem køle en smule, og skær dem i skiver.Anret salaterne på et fad eller to tallerkener. Top med grapefrugt, avokado og kylling. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og dryp salaten med dressingen. Afslut med et drys sesamfrø, og smag til med salt. Servér straks, evt. med groft brød til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Onsdag

Torsdag

Fredag