Aftensmad

Rødvinsbraisede overlår

af Beagle Iuel-Brockdorff 20. januar 2009
Ca. 4 kyllingeoverlår1 spsk olie12 perleløg100 g små champignonerTimianRosmarin2 laurbærbladeSalt og peberCa. 3 dl rødvinTilbehør:KartoffelmosBrun

Ca. 4 kyllingeoverlår1 spsk olie12 perleløg100 g små champignonerTimianRosmarin2 laurbærbladeSalt og peberCa. 3 dl rødvinTilbehør:KartoffelmosBrun overlårene i olie og læg dem i et ovnfast fad.Overhæld løgene med varmt vand og pil dem. Steg løg og champignoner let på panden og hæld dem op i fadet til kødet. Kom krydderier og rødvin ved og stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.Skum evt. for fedt, smag til og servér med kartoffelmos.