Aftensmad

Prosciutto med pærer og myntedressing

af LYNN ANDERSEN 3. maj 2011
Foto: BJØRN JAKOBSEN
Myntedressingen klæder både prosciuttoskinke og pærer.

Den perfekte brunch til Mors Dag

Yoghurt med sirup og valnødder

Spejlæg med spinat og sprød brødkrumme

Prosciutto med pærer og myntedressing

Platte med røget fisk og fennikel-agurkesalat

Abrikoskage

Myntedressingen klæder både prosciuttoskinke og pærer.Prosciutto med pærer og myntedressingTID: 15 min.Det skal du bruge:2 spsk olivenolie2 tsk sherryvineddike3 spsk mynte3 pærer2-300 g tynde skiver prosciutto (italiensk skinke efter eget valg)Kværnet sort peberSådan gør du:Bland olie og eddike i en lille skål.Hak 2 spsk mynte og bland det i dressingen.Skær pærerne i skiver, anret sammen med skinken på et fad og hæld dressingen over.Drys med frisk kværnet peber og pynt med resten af mynten.Dæk op til et hyggeligt og sødt brunchbord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

Lyseblå skål m. fugl- PIP collection Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection Viskestykket Ruby Robin- PIP collection