
Kongehuset
Perlebygsuppe med kødboller til 4 personer (30 min)
En lækker måltidssuppe med lammekødboller og mættende perlebyg. PERLEBYGSUPPE 1 løg 2 stilke bladselleri 1½ l kyllingebouillon 200 g perlebyg KØDBOLLER 500 g hakket lammekød 1 spsk. myntegelé 2 spsk. rosmarinblade 3 fed hvidløg skal af 1 usprøjtet citron salt og friskkværnet peber olivenolie til stegning TIL SERVERING 100 g frisk babyspinat friskrevet pecorinoost Opskrift - sådan laver du perlebygsuppe med kødboller Kødboller: Bland lamme kødet med myntegelé, friskhakket rosmarin, revet hvidløg og 1 spsk. revet citronskal. Krydr med salt og peber. Form farsen til små boller, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter ved høj varme. Sæt de færdige lammeboller til side på et fad. Perlebygsuppe: Kom lidt mere olie i gryden sammen med hakket løg og bladselleri, og steg det i 3 minutter. Tilsæt kyllingebouillon, og bring gryden i kog. Kom perlebyg i, og lad det koge 10-12 minutter mere. Servering: Servér suppen med skyllet babyspinat og revet pecorino på toppen. De opvarmede kødboller sættes på spyd eller bruges som fyld i suppen.UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Kartoffelsuppe med kokosmælk og linser - Få opskriften her
Nudelsuppe med svinekød og grønkål - Få opskriften her
Muslingesuppe med kartoffelfritter og chilimayo - Få opskriften her