Aftensmad

Perlebygsalat med rødbeder

af Louisa Lorang 10. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er perlebygsalat med rødbeder. Få opskriften her

½ kg rødbederlidt olivenoliesalt1 dl perlebygsaltlidt mere olivenolieENDVIDERE:1 spsk. flydende honning2 spsk. balsamicoeddike1 spsk. olivenolie1 rødløg i tynde skiver100 g blød gedeost50 g babyspinatcitronsaftSkræl rødbederne, og skær dem i grove både. Vend dem med lidt olie og salt, og bag dem ved 200° i ca. 30 minutter, eller til de er møre med lidt bid.Skyl imens perlebyggen, og kog den i saltet vand i 15-20 minutter, eller til den er mør. Dræn vandet fra, og vend den med en smule olivenolie.Rør honning, eddike og olie sammen, og vend rødløget og de lune rødbeder med dressingen. Anret den lune perlebyg med rødbeder, gedeost og babyspinat, og dryp med citronsaft. Servér straks.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER