Aftensmad

Pasta med kalkunsauce

af Beagle Iuel-Brockdorff 10. september 2009
Prøv denne kødsauce med kalkun.

Tid: Ca. 25 min.1 spsk olie1 hakket løg500 g hakket kalkun5 skoldede, flåede tomater1 lille håndfuld bredbladet persille, hakketLidt hakket frisk oregano1 spsk kapersSalt, peberEvt. 1 tsk tomatpuré4 portioner pastaRevet parmesanTilbehør:Grøn salatSvits løg og kød i olie i en stor gryde, til al væde er fordampet.Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i.Lad saucen simre i ca. 5 min. og tilsæt så den hakkede persille og oregano, samt salt og peber.Kog op og smag til.Er tomaterne ikke så smagfulde, kan man tilsætte lidt tomatpuré.Kog pastaen og riv osten.Servér pasta og sauce hver for sig - eller læg pastaen i et fad og hæld saucen over.Sæt den revne parmesanost på bordet i en skål og servér den grønne salat til.