Pasta med græskar er en skøn og nem efterårsret.
Aftensmad

Pasta med græskar, rosmarin, bacon og gorgonzola

af Gitte Heidi Rasmussen 27. september 2017
Foto: Betina Hastoft
Pasta med græskar er en skøn og nem efterårsret, der får dejligt modspil af frisk rosmarin, salt bacon og smagfuld gorgonzola.

Tid: 30 min.4 pers.

1 butternutsquash, mellemstor150 g lufttørret bacon1 hakket skalotteløgOlivenolie3-4 rosmarinkvisteSalt og peber400 g båndpasta150 g gorgonzola

Sådan tilbereder du pasta med græskar:

Skræl og halvér squashen, fjern kernerne og skær kødet i tern.Skær baconen i tern, steg dem sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.Kog pastaen.Steg skalotteløg, græskar og rosmarin i olie ved jævn varme i 5-6 min., til de er møre. Tilsæt bacon og steg endnu 1-2 min.Bland med pastaen og krydr med salt og peber.Anret straks med en skive gorgonzola på og servér med det samme.

Pasta i selskab med en god bøf smager også forrygende - se her