Aftensmad

Pande med perlerug

af Louise Dandanell Ørsted 10. september 2009
TID: 40 min.2 dl perlerug3 gulerødder1 rødløg200 g bønner400 g sommerspidskål4 stilke persilleBladene fra hhv. 2 stilke timianog 2 stilke oregano400 g

TID: 40 min.2 dl perlerug3 gulerødder1 rødløg200 g bønner400 g sommerspidskål4 stilke persilleBladene fra hhv. 2 stilke timianog 2 stilke oregano400 g oksefiletFedtstof til stegning1 tsk chiliflager2 dl bouillonSmør eller olie til stegningSalt og peberPersille til pyntSkyl perlerugen godt i vand, indtil vandet er klart. Kog den mør i letsaltet vand i ca. 15 min. Rengør imens gulerødder, løg, bønner og spidskål og skær dem i mindre stykker.Hak alle krydderurterne. Skær kødet i strimler og svits det på en pande i fedtstof et par minutter.Tag det af panden. Kom grøntsagerne på panden sammen med chili og krydderurter og steg et par minutter.Hæld bouillonen ved. Tilsæt kød og perlerug og varm alt igennem. Smag til med salt og peber og pynt med persille.