Aftensmad

Opskrifter: Jordbær på seks forskellige måder

af Julie Hey 14. juni 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Danske jordbær smager himmelsk, og de kan bruges til meget mere end den klassiske jordbær med fløde. Her får du seks opskrifter med jordbær

Danske jordbær smager fantastisk, og lige nu er det sæson for de flotte og saftige bær.Derfor bugner butikkerne med bakker med jordbær. Ligemeget om man køber sine danske jordbær i butikkerne eller man selv plukker sine jordbær, så er det en god ide at spise dem den dag man har købt eller plukket dem.Husk - de skal ikke i køleskabet, men nydes ved stuetemperatur.Og selv om man ofte tænker jordbær sammen med fløde eller i is, så er der mange andre måder at bruge de danske jordbær.Her får du en masse opskrifter, der alle har fokus på de flotte røde jordbær

Jordbærsaftmed rosmarin

Klassiske kræmmerhuse med flødeskum og jordbær

Salat med ørred og jordbærdressing

Salat med jordbærog tomater

Jordbæris medrugbrød og skum

Jordbær de luxe

Hvad synes du om disse opskrifter?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.