Aftensmad

Nyd jordbærrene nu

af Gitte Heidi Rasmussen 22. juli 2012
Det er nu, de er her – de DANSKE JORDBÆR, så det er nu, de skal spises. Spis dem morgen, middag, aften – som tilbehør til varme retter, som fyld i salaten og naturligvis som det søde punktum.

3 lækre opskrifter med jordbær

Grillet mørbradmed grilledejordbær og salat Jordbærsalatmed linserog blå ost Jordbærsabayonne

Jordbær er søde, men hvilke smager bedst?Senga Sengana og Zefyr er efter min mening nogle af de bedste. Førstnævnte er meget svære at skaffe, hvorimod Zefyr findes, dog i beskedent omfang. Begge dele skyldes, at sorterne har en kort holdbarhed modsat f.eks. Elsanta, som er en af de mest solgte. Den smager bare ikke af så meget.Tag på pluk selv-tur og spørg avleren, hvad han har, så kan du samtidig smage på bærrene, så du ved, hvad du får med hjem.