Aftensmad

Nudler med thaikarry, kylling og peanuts

15. maj 2014
af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
4 personerDet skal du bruge:Tip!Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta, så det ikke bliver for stærkt til børnene.400 g nudler2

4 personerDet skal du bruge:

Tip!

Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta, så det ikke bliver for stærkt til børnene.

400 g nudler2 spsk madolie600 g kyllinginderfilet1 spsk soyasauce1 tsk orientalsk sesamolie3-4 forårsløg1 bakke babymajs1 courgette1 rød peberfrugt50 g peanutsfrisk koriander efter ønskeSauce:½ hønsebouillonterning2 dl vand2 tsk rød thai karrypasta3 spsk ketchup1 spsk orientalsk sesamolie2 tsk saucejævnerSådan gør du:Tilberedningstid ca. 30 minutter1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. uden låg. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.2. Vend kødet i soyasauce og halvdelen af sesamolien.3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål - pas på karrypastaen er stærk.5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 minutter heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 minutter til.6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.Find alle Mamas madplaner her