Aftensmad

Lynstegt oksekød med grønne bønner

af Louisa Lorang 21. marts 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er lynstegt oksekød med grønne bønner. Få opskriften her
2 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 dl sojasauce
  • 2 dl vand
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 spsk. majsstivelse

ENDVIDERE

  • 300 g mørt oksekød i strimler
  • lidt olie til stegning
  • 200 g grønne bønner med nippede ender
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 rødløg i både

TILBEHØR:

  • kogte ris eller nudler

Rør soja, vand, sukker, ingefær og majsstivelse sammen til dressing.

Steg kødet i lidt olie i en super varm wok, til det er brunet. Tag det op. Steg bønnerne i 2-3 minutter. Tilsæt hvidløg og løg, og steg det i yderligere 1 minut. Tilsæt kødet sammen med dressingen, og lad det hele varme igennem i ½-1 minut.

Servér straks wokretten med ris eller nudler.