Aftensmad

Kyllingesalat

af Louise Dandanell Ørsted 9. oktober 2008
2 dl Puy-linser5 dl kyllingefond (den hjemmelavede)1 rødløg1 gulerod1 rød peberKyllingekød i små stykker (pillet af skroget)Saft af 1 lime1 tsk

2 dl Puy-linser5 dl kyllingefond (den hjemmelavede)1 rødløg1 gulerod1 rød peberKyllingekød i små stykker (pillet af skroget)Saft af 1 lime1 tsk ingefær3 spsk olieSukkerSalt og peber1 bundt el. potte korianderVask linserne og kog dem møre i fonden, ca. 20 minutter. Pil løget og skær det i tynde både. Skræl guleroden og skær den i små tern. Vask peberfrugten og skær ligeledes den i små tern. Bland limesaft, ingefær og olie sammen og smag til med sukker, salt og peber. Vend linser, kød og grøntsager i dressingen og servér med koriander.