Aftensmad

Kyllinge-<br>bryster med peberfrugt-<br>salat

af Louisa Lorang 14. maj 2009
Foto: Anders Schønnemann
Smagen af Middelhavet på kun 30 minutter

Kyllingebryster med peberfrugtsalat:

3 røde peberfrugter3 fryseposer2 tykke skiver daggammelt (eller gerne 2 dage gammelt) italiensk brød1 spsk. ekstrajomfruolivenolieSalt2 kyllingebryster, gerne med skindOlie til stegningSalt og peber

Endvidere:100 g gode oliven2 spsk. kapers1 bøffelmozzarella½ bundt basilikum, bladene1-2 spsk. balsamico2 spsk. ekstrajomfruolivenolie

Sæt peberfrugterne i ovnen under grill, og lad dem blive fyldt med sorte pletter. Vend dem, så de får farve over det hele. Kom dem i hver sin frysepose, og luk poserne. Lad dem ligge og dampe af i 20-25 minutter. Tag dem ud, og pil forsigtigt skindet af ved hjælp af en urtekniv. Flæk dem, og skrab kernerne ud. Pil imens krummen ud af brødet, og vend det med olie og salt. Rist det i ovnen ved 200°, til det er sprødt. Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, og krydr med salt og peber. Vend peberfrugterne med en smule olie, og grill dem på en varm grillpande. Anret peberfrugterne med oliven, kapers, mozzarella, basilikum, brødkrummer og olie og eddike. Krydr med salt og peber, og servér straks med kyllingebrysterne.

Kyllingebryster med peberfrugtsalat er del af en ugemenu. Se hele menuen her