Aftensmad

Kylling og hvid bønnesalat med avokado

af Louisa Lorang 1. marts 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kylling og hvid bønnesalat med avokado. Få opskriften her
2 personer

INGREDIENSER

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • hvide bønner fra tirsdag
  • salt
  • saft af 1 citron
  • 1 spsk. flydende honning
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 avokadoer
  • 1 potte ærteskud

Virkelig nem aftensmad - bønnerne er jo allerede klar til brug!

Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegt. Krydr dem med salt. Hæld kogevandet fra bønnerne. Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Skær avokadoerne i terninger, og vend dem i dressingen sammen med bønnerne. Vend ærteskud i lige inden servering, og smag til med salt. Servér kyllingebrysterne med bønnesalaten.

TIP: Ærteskud kan købes i større supermarkeder og hos gode grønthandlere. Kan du ikke skaffe det, kan du bruge brøndkarse.

Få indkøbslisten til hele ugen her