Aftensmad

Kylling med salat og gedeost

af Louisa Lorang 15. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kylling med salat og gedeost. Få opskriften her
2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 250 g babyspinat
  • 200 g gedeost
  • flydende honning
  • salt og peber

Tilbehør

  • groft brød

1. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande eller grillpande. Krydr med salt.

2. Rist hvidløget i lidt olie på en varm pande. Det må gerne tage lidt farve. Kom spinaten ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt.

3. Anret den varme spinat med skiver af gedeost, og dryp med flydende honning. Krydr med salt og peber, og servér straks med kylling og groft brød.

TIP:
Er du ikke til gedeost, er den varme spinat også skøn med feta i.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Sandwich med steak, chili-honning-mayo og bacon - Få opskriften her

Tirsdag: Spaghetti med muslinger og tomater - Få opskriften her

Onsdag: Risotto med blomkål og persillepesto - Få opskriften her

Fredag: Wontonsuppe med svinekød og asparges - Få opskriften her

Læs også