Aftensmad

Kålpølser med spidskålslaw

af Louisa Lorang 15. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kålpølser med spidskålslaw. Få opskriften her
2 personer

Spidskålslaw

  • ½ spidskål
  • ½ fennikel
  • 1 dl drænet yoghurt
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 fed hvidløg, revet
  • lidt salt
  • lidt sukker

ENDVIDERE

  • 4 kålpølser

TILBEHØR

  • 100 g blandet salat
  • groft brød
  • sennep

Snit kål og fennikel fint, evt. på et mandolinjern. Rør yoghurt med eddike og hvidløg, og vend kål og fennikel med dressingen. Smag til med salt og sukker, og steg pølserne. Servér pølser med slaw, salat, brød og sennep.

Læs også