Aftensmad

Grønkålssalat med ristede mandler, kylling og blå ost

27. december 2013
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er grønkålssalat med ristede mandler, kylling og blå ost. Få opskriften her

Grønkålssalat med ristede mandler, kylling og blå ost til 2 personer (25 min)

Jeg elsker grønkål og bruger den både varm, i juice og rå i en salat, som her.   INGREDIENSER 2 kyllingebryster lidt olivenolie til stegning salt 1 dl citronsaft 3 spsk. flydende honning ½ dl olivenolie 150-200 g grønkål 50 g ristede mandler 75 g blå ost groft brød   Opskrift - sådan laver du grønkålssalat med ristede mandler, kylling og blå ost   1. Steg kyllingen i lidt olivenolie på en varm pande. Krydr med salt.   2. Rør citronsaft med honning og olivenolie.   3. Rib grønkålen, og hak den fint. Vend den med dressingen, og smag til med salt.   4. Anret salaten med hakkede mandler og brud af blå ost, lige inden servering.   5. Servér straks kylling med grønkålssalat.   TIP: Når du skal hakke grønkål fint, er det nemmest at ”rulle” en god håndfuld sammen og skære ”skiver” af rullen.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Sød kartoffeltærte - Få opskriften her

TIRSDAG: Muslinger i tomatsauce med fennikel - Få opskriften her

ONSDAG: Bøffer med rødbedesalat - Få opskriften her

FREDAG: Lange i parmaskinke med blød polenta - Få opskriften her