Aftensmad

Grønkåls-græskar-salat med kylling

af Louisa Lorang 24. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er grønkåls-græskar-salat med kylling. Få opskriften her

Er du ikke til blå ost, kan du bruge parmesan i salaten.

½ hokkaidogræskarolivenoliesalt2 kyllingebrysterlidt olie til stegning

SALAT:½ dl citronsaft4 spsk. flydende honning6 spsk. olivenolie200 g ribbet grønkålsalt100 g blå ost50 g hakkede valnødderevt. groft brød

Skrub græskarret godt; fjern kernerne med en ske, og skær græskarret i grove både. Rist dem i olivenolie på en varm pande i ca. 15 minutter, til de er møre. Krydr med salt.Steg imens kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt; lad dem køle en smule af, og skær dem i skiver.

Rør citronsaft med honning og olie. Hak grønkålen fint. Vend grønkål og lune stykker græskar med dressingen, og smag til med salt. Top salaten med kylling, brud af blå ost og hakkede valnødder.Servér salaten, som den er, der er fylde nok i den - eller med groft brød til, hvis du ikke kan lade være.Opskriften er til 2 personer

NB: Husk at sætte 200 g kikærter i blød til tirsdag!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag