Aftensmad

Friske asparges, tomat og sommersalat

af Ida Davidsen 12. juli 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Ida Davidsen smørrebrød med rygeost, radiser, purløg, asparges og marineret rød tang.

1 pers.Sommersalat:400 g rygeost100 g creme fraiche 18%100 g agurk2 radiser1 spsk hakket purløg

Smørrebrødet:½ skive rugbrød med smør1 tomat2 friske rå aspargesMarineret frisk rød tang med ingefær (købes hos fiskehandleren)1. Rør rygeost og creme fraiche sammen.2. Skær agurk og ­radiser i terninger og bland dem i cremen.3. Tilsæt purløg.4. Smag til med salt og peber.5. Skær tomaten i skiver og læg dem på det smurte brød.6. Del de rå asparges i to og placer dem oven på tomatskiverne.7. Top med en spiseskefuld sommersalat og pynt med den røde tang.