Aftensmad

Drambuller

1. december 2009
af Lynn Andersen
Lækker konfekt

Tid: 30 min + hvile

100 g rå marcipan50 g lys chokolade50 g blød nougat1-2 spsk Drambuie whiskylikør150 g mørk overtrækschokolade

Pynt:Striber af hvid/lys chokolade

Smelt den lyse chokolade og tilsæt nougaten. Ælt blandingen med marcipanen. Tilsæt Drambuie.

Form massen til 20 firkantede stykker og dyp dem i den smeltede chokolade.

Pynt med zig-zagstribning af chokolade i kontrastfarve. Dette gøres ved at smelte lidt chokolade og komme den i sprøjtepose med lille tylle.

Man kan også komme lidt chokolade i en dybfrost-plastpose og lægge den 15-20 sek. i mikroovnen.

Sørg for der ingen klumper er. Klip et lille hul i hjørnet af posen, så den kan fungere som tylle, og lav siksak-striber på stykkerne.