Aftensmad

Ceasar salad med kylling

28. oktober 2008
af Beagle Iuel-Brockdorff
Tid: Ca. 20 min.Ca. 3 kogte, stegte ellergrillede kyllingefileter3-4 skiver italiensk brød i terningerOlivenolieHvidløgRomainesalatCa. 100 g parmesan

Tid: Ca. 20 min.Ca. 3 kogte, stegte ellergrillede kyllingefileter3-4 skiver italiensk brød i terningerOlivenolieHvidløgRomainesalatCa. 100 g parmesan i flagerDressing:2 dl mild olivenolie1-2 fed hvidløgSalt, peber1 past. æg3 ansjosfileter i olie3-4 spsk vineddike1 lille spsk engelsk sauce50 g revet parmesanostBegynd med dressingen og kom alt undtagen olien i blenderen og kør. Tilsæt olien lidt efter lidt og fortynd evt. med lidt vand. Smag til.Steg brødterningerne gyldne i olie. Dryp dem med presset hvidløg og steg lidt mere. Læg dem på fedtsugende papir.Riv salaten i mindre stykker og læg dem på et fad eller 4 tallerkener. Fordel kyllingeskiver, parmesanflager og croutoner over salaten og servér den med dressing.Overskydende dressing kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge.