rødbedesalat
Aftensmad

Bøffer med rødbedesalat

27. december 2013
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Denne lækre opskrift er bøffer med rødbedesalat. Få opskriften her

Bøffer med rødbedesalat til 2 personer (25 min)

Rødbedesalaten er god, både straks den er lavet, og efter at den har trukket i et par timer.   INGREDIENSER TIL BØFFER MED RØDBEDESALAT 1 spsk. flydende honning 2 spsk. balsamicoeddike 3-4 spsk. olivenolie salt 300 g rødbeder, gerne blandede farver 2 appelsiner 50 g ristede mandler 50 g feta lidt hakket persille   BØFFER 2 flotte bøffer olivenolie salt og peber   TILBEHØR godt brød   Prøv også en lækker rødbedesalat med grape   Opskrift - sådan laver du bøffer med rødbedesalat   1. Rør honning, eddike, olivenolie og salt sammen.   2. Skræl bederne, og skær dem i tynde skiver, gerne på mandolinjern.   3. Skær skrællen af appelsinerne, og skær frugten i skiver.   4. Vend beder og appelsiner med dressingen. Anret toppet med hakkede, ristede mandler, feta og persille lige inden servering.   5. Steg imens bøfferne i lidt olie på en varm pande, eller gnid dem med olie, og steg dem på en varm grillpande. Krydr med salt og peber, og servér straks bøf med rødbedesalat og godt brød.   TIP: Salaten er også skøn med gedeost eller blå ost.   Denne opskrift er en del af en planlagt uge plan. Se de andre lækre retter nedenfor:

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Sød kartoffeltærte - Få opskriften her

TIRSDAG: Muslinger i tomatsauce med fennikel - Få opskriften her

TORSDAG: Grønkålssalat med ristede mandler, kylling og blå ost - Få opskriften her

FREDAG: Lange i parmaskinke med blød polenta - Få opskriften her