

Bagt kartoffelsalat med radiser, purløg og rygeostdressing
TID: Ca. 45 min.
Kartoffelsalater smager altid godt, og de bliver efter min mening endnu bedre, hvis man i stedet for at koge kartoflerne bager dem i ovnen.
800 g vaskede kartofler1 spsk olivenolie1 tsk fint salt1 bundt radiser50 g rygeost1 dl yoghurt naturel 3,5%Salt og peber100 g rucola1 bundt purløg
1. Skyl kartoflerne, tør dem godt og vend dem i olien. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad. Drys med salt og bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 20 min. Lad kartoflerne afkøle, mens det øvrige tilberedes.
2. Skyl og rens radiserne. Kog dem i 2 min. og afkøl.
3. Rør rygeosten med yoghurt naturel og smag til med saltog peber. Skyl rucolaen.
4. Vend kartoflerne med radiser, rucola og klippet purløg og dryp rygeostdressingen over.
TIP: Radiserne får en rigtig flot farve, hvis de koges let, før de spises. Samtidig bliver de lidt mildere i smagen.
Energi pr. person: 230 kcal.Fordelt på: protein 10%, kulhydrat 64%, fedt 26%
Læs også
