æggewraps med linser og avocado
Mad

Æggewraps med linser og avocado

16. april 2020
af Emma Martiny
foto Winnie Methmann.
Disse æggewraps er skøn og hurtig aftensmad, men smager også godt som en nem frokost!
30 min4 personer

Det skal du bruge

  • 6 æg
  • 1 tsk. salt
  • smør til stegning

Fyld

  • 2 modne avocadoer
  • 125 g blandet grøn salat
  • 1 dåse grønne linser
  • 150 g flødeost naturel
  • ½ citron
  • salt og peber

Sådan laver du æggewraps med linser og avocado

  1. Pisk æg og salt sammen i en skål.
  2. Steg 1 wrap ad gangen i smør på en pande, til den er gylden og gennemstegt på begge sider. Fortsæt med resten af æggemassen, til du har 4-6 wraps.
  3. Fyld: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
  4. Skyl og tør salaten. Dræn de grønne linser fra dåsen.
  5. Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel salat, avocadoskiver og linser ovenpå.
  6. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med salt og peber.
  7. Rul wrappene sammen, og servér straks.

Velbekomme!

Inspiration til andre retter

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også