https://imgix.femina.dk/media/8a25d565a9df4a8390583d66c0cfb3ee.jpg
Mad

1 kylling, 3 måltider

14. marts 2011
af Julie Hey
foto: Bjørn Jakobsen
Tag en stor kylling, vær lidt kreativ – og en, to, tre har du to middage og en frokost til to personer!

SØNDAGs Julie Hey tryller her med en stor økologisk kylling og får lækker mad til to-tre dage.

TIP

Når du får så meget mad ud af én kylling, kan det godt betale sig at købe en god kylling. Den økologiske er større end andre kyllinger og smager fantastisk. Denne er fra Rose Poultry, der forhandles i bl.a. Super Best, Irma og Kvickly til ca. 100 kr. pr. kg.

Indkøbsliste:Basislager:
1 hvidløg
1 pakke rodfrugtmix
3 forårsløg
1 løg
1 rødløg
1 æble
100 g salat
Brøndkarse
Frisk rosmarin
1 stor kylling, Rose Poultry
1 dl creme fraiche 18%
2 dl piskefløde
100 g små pasta (suppe-horn
eller Puntalette, f.eks. fra
De Cecco bl.a. hos Irma)
3 dl mayonnaise, gerne Hellmann's
2 grove boller
Salt
Peber
Olivenolie
Honning
Smør
Dijonsennep
Rapsolie

DAG 1: AFTEN
Ovnstegt kylling m. rodfrugter
DAG 2: FROKOST
Kyllingesandwich
DAG 2: AFTEN
Kyllingesuppe

Her er 9 andre af SØNDAGs lækre opskrifter med kylling:

Kylling »cassoulet«Kylling i rød
karrysauce
Kylling med spinat
og shiitake-svampe
med bearnaise

Lasagne med kylling
og skvalderkål
Marokkansk pie
med kylling
Paprikagryde med
kylling og bacon

Pastasalat med
kylling og parmesan
Savoypakker
med kylling
Vol-au-vent
med kylling

Der kommer hele tiden nyt i SØNDAGs shop - her er nogle af vores skønne sager!

Røreskål i keramik

229 kr. i SØNDAGs webshop

>> Køb HER

Lékué Macaron Kit

349 kr. i SØNDAGs webshop

>> Køb HER

Snittekniv fra Pure Komachi

199 kr. i SØNDAGs webshop.

>> Køb HER

Læs også