Familieliv

Video: Sarah Zobel og Burhan G viser babyen frem

28. januar 2016
af Anne Romanelli
Stjerneparret blev den 29. december forældre til deres første fælles barn. I denne video viser de vidunderet frem i et rørende slideshow af private billeder.

Psykolog og model Sarah Zobel blev den 29. december mor til sit tredje barn. Hun har i forvejen børnene Vincent og Roberta med eksmanden Alexander Kølpin, mens hendes nyfødte søns far, sangeren Burhan G, ikke har andre børn.

Fødslen af den lille ny fandt sted på Nordsjællands Hospital i Hillerød, og den velskabte dreng vejede 3900 gram ved nedkomsten.

Fødslen har ændret familielivet

Få uger efter er 41-årige Sarah Zobel og 33-årige Burhan G nu parate til at vise deres fælles vidunder frem i et rørende slideshow af private billeder. 

Læs også: Mia Lyhne fik børn alene: Det er stadig flovt

- Ligesom mine andre børn er han en dejlig stor basse. Fødslen gik godt og varede fire-fem timer. Det er jo min tredje fødsel, så selv om jeg var spændt, vidste jeg på forhånd, hvad jeg kunne forvente af smerter. Burhan og jeg er ikke længere bare kærester, nu er vi mor og far. Det er jo fantastisk, men der følger også en del opgaver og pligter med. Jeg skal lige finde min vej i det at have tre børn, der alle skal tages hensyn til. Heldigvis har de to store en alder, hvor vi taler om tingene, og de kan sagtens forstå, at jeg her i begyndelsen bruger meget tid sammen med lillebror. De har kun udvist glæde og nysgerrighed, og særligt storesøster er meget moderlig, afslører hun på Babysam.dk, hvor videoen også er lagt op.  

Se videoen her:

Læs også: 42-årig DR-vært: Jeg er gravid!

Disse kendisser blev mødre i 2015:

Her kan du købe graviditetstest over nettet >>

Se også:

     

Fastelavn er mit navn...

Fastelavn er lige om hjørnet - nærmere bestemt søndag den 7. februar 2016. Har I fundet fastelavnskostumet?

MAMA.dk har været på udkig og har fundet disse fine kostumer frem:

1. Drage, 259 kr., Køb kostumet her, 2. Hvid tiger, 259 kr., Køb kostumet her, 3. Tiger, 229 kr., Køb kostumet her

1. Pippi, 299 kr. Køb kostumet her, 2. Spiderman, 249 kr. Køb kostumet her, 3. Star Wars, 299 kr, Køb kostumet her

 

Her kan du finde flere kostumer:

 

 

Artiklen indeholder affiliatelink