Karriere og penge

Coach: Din energi kan ændre verden!

af Lizl Rand 14. august 2013
Foto: PR
Fremtidens ledere evner at forene intuition, indre energier og ressourcer med skarpt blik på bundlinjen. Det mener coach og forfatter til bogen om, hvordan man bruger sin energi til at forbedre både sig selv, sit job og resten af verden.

Danmark har i al ubemærkethed fostret en række nye banebrydende ledelsesmetoder, hvor indre ressourcer, energier og intuition kombineres med benhård business. I bogen, The Treasure - How to change the World, kan man læse, hvordan man på en enkel måde fundamentalt kan ændre sit personlige lederskab. Forfatteren til bogen har selv udviklet metoderne løbende siden 2006 og har arbejdet med dem i en lang række virksomheder. Intuition er vejen fremI bogen bliver teorien belyst via konkrete cases fra virksomheder og top performere fra hele verden."Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor store ressourcer man kan finde frem til ved at arbejde bevidst med den energi vi udsender, ved hver valg vi tager, samt det at lære at lytte til vores intuition i stedet for vores mavefornemmelse", siger forfatteren Christel Rosenkilde Christensen til oestrogen.dk.

Christel Rosenkilde Christensen

Forfatter og coachRådgiver for en række toplederer og topatleter verden over.Forfatter til 'The Treasure; How to change the World.' Energistic Leadership as Visionary Change Agent.Fra den 15. august kan man kan købe bogen samt en CD med guidet meditation både via treasureconsulting.com samt på Amazon.com.Den koster 248,75 kr. som Paperback og £22 + moms som e-bog på Amazon.com.Interview med Christel Rosenkilde Christensen her

Fra sælgere til topatleter I bogen kan man blandt andet læse historien om, hvordan Christel fik boostet motivationen i et kriseramt salgsteam, og hvordan hun hjalp en international topatlet til en bedre viden om sit energetiske samspil med omverdenen, og fik ham til ikke kun at performe endnu bedre, men også til at forbedre sin placering markant på verdensranglisten, gennem kun få møder med Christel. Coach med erfaring Og den kun 34-årige Christel Rosenkilde Christensen har en meget solid erfaring at have budskaberne i. Hun har arbejdet i globale lederroller og som ledelsesrådgiver siden hun var purung. Christel har boet, studeret og arbejdet i udlandet i over 10 år. I blandt andet USA, Frankrig, Kina og England. Allerede som 26-årig havde hun en krævende lederstilling i en stor amerikansk virksomhed med asiatisk hovedsæde i Shanghai.Coach - fra Charlottenlund til SchweizNu er hun direktør og grundlægger af sit eget firma, Treasure Consulting, med domicil i Charlottenlund. Selv rejser hun mellem sit nye hjem og kontor i Schweiz, kontoret i England samt Treasure Energistic Training Center i Charlottenlund. Men det bliver også til forretningsrejser til fx Sydafrika, USA, Indien, Australien og Frankrig, hvor hun hjælper nogle af verdems største og mest indflydelsesrige virksomheder til, hvordan de ved brug af hendes metoder kan lave fundamentale ændringer i deres strategiske og personlige lederskab. Coach med fokus på helheden Reelt assisterer Christel Rosenkilde Christensen sine kunder til at finde deres egen essens og udvide kapaciteten gennem energistyring og centrering og til at skabe større resultater gennem det vi er gode til mens vi fokuserer på den helhed vi indgår i.Dette blandet med traditionelle og alternative ledelsesteorier, hjerneforskning, kvantefysik og guidede meditationer til at få adgang som individ til at bruge de dele af hjernen, som vi ikke har adgang til gennem det rationelle sind, som vi er opdraget til at bruge.Bogen med værktøjerne til forandring "Det er vigtigt for mig at bidrage til at skabe positive forandringer. For individer. For virksomheder og for verden. Der er i høj grad brug for det, og verden står midt i en meget grundlæggende forandring, som berører alle. Så det er vigtigt at vi handler nu. Jeg er ovenud lykkelig for at kunne udgive bogen med de værktøjer, som jeg dermed stiller til rådighed for alle, der har mod på at træffe nye valg", siger Christel Rosenkilde Christensen, og fortsætter."Det er faktisk meget enkelt at ændre verden. Og alle kan bidrage."I bogen gøres desuden op med en række myter om vækst, ledelse samt en opfordring til at slippe frygten og kontrol - så er man villig til at modtage alle udfald af en situation.Coaching ... tjek Shoppen!