
Svinekoteletter med smørdampede majroer
12. juli 2012Jeg serverer majroer i stedet for kartofler. Giv gerne godt brød eller brødcroutoner til - eller kartofler, hvis du synes.
2 store svinekoteletter
lidt olie til stegning
salt
peber
500 g majroer
1 spsk. smør
1 spsk. honning
1 dl vand
2 tsk. salt
1 bundt purløg, hakket
TILBEHØR:
100 g blandet salat
olivenolie
æbleeddike
Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, eller gril dem på en grillpande. Krydr med salt og peber.
Skrub majroerne, og del dem i mundrette både. Kom smør, vand, honning og salt i en gryde, og bring det i kog. Kom majroerne i, og lad dem dampe under låg i 5-7 minutter, eller til de er møre med godt bid. Vend dem og kogelagen med rigeligt hakket purløg, og servér straks koteletter, majroer og salat vendt med olie og eddike.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Køb koteletter hos slagteren, så du kan få dem tykke og på ben. Det øger stegetiden, men det er meget nemmere at få dejligt, saftigt kød ud af det. Og du støtter din lokale slagter!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



