Mad

Svinekoteletter med quinoa og squashsalat

af Louisa Lorang 26. juli 2012
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Ugens tirsdagsopskrift er svinekoteletter med quinoa og squashsalat. Få opskriften her

Jeg er super vild med quinoa. Det er sundt, smager godt og har en skøn konsistens. Du kan købe det i alle større supermarkeder.

3 dl quinoasalt1 squash¼ dl limesaft1 spsk. flydende honning2 håndfulde koriandersalt2 svinekoteletterolie til stegningsalt

Kog quinoaen i saltet vand. Det tager ca. 15 minutter. Sæt ca. 2½ dl kogt quinoa i køleskabet til onsdag.Skær squashen i 1 cm tykke skiver, og rist den i olivenolie på en varm pande, eller gril den på en grill. Rør limesaft og honning sammen. Hak korianderen groft, og vend den med quinoa, squash og dressing. Smag salaten til med salt.Steg eller gril koteletterne, og krydr med salt.Servér straks koteletter med quinoasalat.Opskriften er til 2 personer

TIP: Salaten er også god dagen efter, så lav ekstra, hvis du mangler en lynhurtig madpakke.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER