
Mad
Svinekoteletter med pesto og pinjekerner
16. september 2009af Beagle Iuel-Brockdorff
TID: Ca. 25 min. hvis kartoflerne er kogt på forhånd4 tykke svinekoteletter a ca. 180 gSalt, peber1 spsk olie1 glas grøn pesto (evt. Princip fra Føtex
TID: Ca. 25 min. hvis kartoflerne er kogt på forhånd
4 tykke svinekoteletter a ca. 180 g
Salt, peber
1 spsk olie
1 glas grøn pesto (evt. Princip fra Føtex)
2 spsk pinjekerner
4 portioner små, kogte kartofler
100 g bacon i skiver (gerne lufttørret)
Tilbehør:
Rucola og babyspinat
Dressing efter valg
Skær baconskiverne i terninger og svits dem på en pande. Sving kartoflerne deri, og hæld dem op i et ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 12-15 min.
Brun koteletterne på en varm pande i olie og læg dem i et andet ildfast fad.
Smør med pesto, og drys med pinjekerner.
Sæt fadet i ovnen sammen med kartoflerne, og steg koteletterne ca. 10 min. afhængig af tykkelsen.
Servér med rucola og babyspinat.