Mad

Svinekoteletter med mos

af Louisa Lorang 3. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er svinekoteletter med mos. Få opskriften her

Denne vinaigrette smager lidt som bearnaise. Det hjælper måske dem, der er knap så begejstrede for rosenkål, med at få nydt maden.3 bagekartofler¾ knoldselleri3 fed hvidløg2 spsk. smør1-1½ dl mælksaltENDVIDERE:2 tykke svinekoteletterolie2 spsk. smør1 spsk. kapers1 spsk. finthakkede skalottersaft af 1 citron1-2 spsk. estragon, plukketTILBEHØR:400 g dampede rosenkålSkræl kartofler og selleri, og skær begge dele i grove stykker. Kog dem helt møre sammen med hvidløg i usaltet vand. Dræn vandet fra, og mós dem med en kartoffelmoser eller et piskeris. Tilsæt smør og mælk, og smag til med salt. Gem halvdelen af mosen i køleskabet til fredag.Steg imens koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt.Smelt smørret; kom kapers, løg og citronsaft i. Tag smørret af varmen, og vend estragon i.Anret mós med koteletter og dampet rosenkål, og hæld smørret over. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag