
Svinekotelet med rosenkål og bacon
3. januar 20112 svinekoteletter, gerne på ben
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
100 g bacon i strimler
300 g rosenkål
2 spsk. hakkede skalotteløg
1 spsk. smør
50 g smuttede mandler
TILBEHØR:
½ kg ristede kartofler
Rist koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte, og krydr dem med salt og peber.
Rist imens baconen på en tør, varm pande, til den har taget farve.
Skær imens det allernederste af stokken på rosenkålene, og halvér dem. Kassér evt. de yderste blade, hvis de ikke er pæne. Kom rosenkål, løg og smør på panden med bacon, og lad det sautere, uden at det tager for meget farve. Tilsæt mandler, og smag til med peber og evt. salt.
Servér koteletten med rosenkål og ristede kartofler.
NB: Sæt 1½ dl tørrede kikærter i blød til tirsdag.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



