
1. Steg kødet i olie på en varm pande. Rens chilien, skær den i skiver, og lad den stege sammen med kødet. Krydr med salt og peber. Tag kød-et fra varmen.
2. Grillede grøntsager: Pil majskolberne, og skær dem over på midten. Pensl med olie, og steg dem på alle sider på en varm grillpande. Tag dem fra varmen, og skær majskernerne af med en skarp kniv. Pensl panden med olie, og grill peberfrugten godt på alle sider, til skindet er mørkt. Læg peberfrugten i en lukket frysepose eller en plastikbeholder med låg i 10 minutter. Pil herefter skrællen af. Skær peberfrugtkødet i aflange strimler. Skyl squashen, og skær den i aflange, papirtynde skiver. Vend squash sammen med majs, peberfrugt og korianderblade.
3. Limedressing: Rør fiskesauce sammen med sesamolie, limesaft og rørsukker. Vend dressingen med de grillede grøntsager.
4. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken. Rens forårsløg, og skær dem i tynde strimler på langs. Fordel dem oven på de kogte ris, og servér som tilbehør til kød og grillede grøntsager.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kalvekotelet med løvstikkesmør og squashsalat - Få opskriften her
Onsdag: Krydrede kødboller på spyd, og fennikelsalat med jordbær - Få opskriften her