Mad

Spaghetti med østershatte

af Louisa Lorang 27. september 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er spaghetti med østershatte. Få opskriften her

400 g østershattelidt olie til stegning3 fed hvidløg i tynde skiver200 g spaghettifintrevet skal af 1 økologisk citron2 spsk. plukket timianmasser af revet parmesanTILBEHØR:100 g rucola4 tomater i terninger2-3 spsk. olivenolie2 spsk. citronsaftsalt og peberPluk østershattene fra hinanden, og kassér den allernederste, lidt hårde del. Steg dem i lidt olie i en stor, dyb pande, til de er gyldne. Lad hvidløget stege med i de sidste 3-4 minutter. Krydr dem med salt.Kog imens spaghettien i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt. Kom spaghettien i gryden med østershatte, sammen med citronskal og timian. Giv den evt. en smule af kogevandet, og smag til med salt og peber. Servér straks med masser af parmesan. Giv salat af rucola og tomater vendt med lidt olie og citronsaft til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER