Sandwich med kålsalat og andebryst
Mad

Sandwich med kålsalat og andebryst

af Louisa Lorang 8. marts 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er sandwich med kålsalat og andebryst. Få opskriften her

Ugens onsdagsopskrift: Sandwich med kålsalat og andebryst

Hvis du vil have en helt igennem sund version, kan du bruge rugbrød i stedet for groft brød.

1 andebrystsalt½ savojkål, strimlet1 spsk. salt1½ dl drænet yoghurt1 lille fed hvidløg, revet1 spsk. flydende honning2 spsk. æbleeddikesaltENDVIDERE:4 skiver groft brød8 syltede agurker i skiver1 æble i både

Prøv også: Andebryst med gin-brombær-sauce

Rids skindet på andebrystet, og læg det med skindsiden nedad på en varm, tør pande. Lad det stege i 12 minutter på skindsiden. Vend det, og lad det stege i yderligere 8-10 minutter på kødsiden.Kom imens kålen i et dørslag, og vend den med salt. Lad den trække i 10 minutter. Klem derefter kålen, så den "mørner" og smider lidt vand. Rør yoghurt, hvidløg, honning og eddike sammen, og vend kålen i dressingen. Smag til med salt om nødvendigt.Skær andebrystet i skiver.Fyld brødene med kålsalat, andebryst, syltede agurker og æble. Servér straks.Opskriften er til 2 personer

TIP: Har du ekstra kålsalat, så servér det ved siden af sandwichen.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER